Bekijk hier de totstandkoming van een bulthaup b3 keuken.


Over ons

Michiel Kunst, eigenaar van bulthaup Rotterdam, werkt al vele jaren samen met premium merk bulthaup. “De keukenconcepten met het tijdloze design spreken mij heel erg aan. Ik houd persoonlijk ook van goede kwaliteit en mooie spullen en dat is precies wat ik terugvind in de presentatie van bulthaup.”

“Ik werk met plezier in de showroom, want ik mag samen met klanten mooie leefruimtes met keukens vormgeven en realiseren. Om dat te bereiken, neem ik bewust de tijd en spreek meerdere keren met de klanten af. Gedurende deze ontmoetingen leer ik hen kennen, ontdek welke wensen ze hebben, met wie ze in de keuken staan, hoe vaak ze er staan en welke functies de klanten belangrijk vinden. Al deze informatie helpt mij bij het formuleren van passende adviezen om de wensen te vertalen naar werkelijkheid.”


Inspireren

“Behalve een unieke keuken, kopen klanten een stukje beleving waar ze elke dag van kunnen genieten. Dan moet alles kloppen: het advies, de montage en de persoonlijk service. Een bezoek aan de showroom moet klanten inspireren. Daarnaast is kennis een belangrijk element. Gerard Smeding, oud-eigenaar van deze Rotterdamse bulthaup showroom, en ik hebben samen 60 jaar ervaring in de keukenarchitectuur, waarvan al 30 jaar bij bulthaup. Door deze kennis en ervaring verrassen we klanten met unieke ontwerpschetsen. De gesprekken, ons advies en de schetsen voor de op maat te maken keuken, resulteren in inzichten die klanten vooraf niet hadden of waarover zij nog niet hadden nagedacht.”

“Daarom vinden wij het zo belangrijk om rustig de tijd te nemen. Uiteindelijk willen we graag dat de klanten heel wat jaren veel plezier hebben van de bulthaup keuken.”


Atlantic Huis

Het rijksmonument Atlantic huis is in 1928 ontworpen door architect P.G. Buskens in art-decostijl en gebouwd in 1930. Het is één van de eerste bedrijfsverzamelgebouwen in Nederland en had als één van de eerste gebouwen een parkeergarage. Op dit moment is naast bulthaup showroom ook grand-café Loos er te vinden. De verdiepingen erboven zijn in gebruik als luxe woonappartementen en kantoren.


Vacatures

Keukenmonteur (m/v)

Wij zijn geautoriseerd bulthaup dealer in Den Haag en wij groeien hard!
Om al die keukens te kunnen monteren zijn wij per direct op zoek naar een ervaren keukenmonteur. Houd jij van persoonlijke en technische uitdagingen en wil je een stap maken in je carrière? Word dan een gecertificeerd bulthaup monteur bij ons en ga de mooiste keukens monteren!

Wij verwachten:
• Een opleiding als timmerman/meubelmaker en enkele jaren ervaring op het gebied van keuken- en meubelmontage
• Minimaal een rijbewijs B
• Representatief
• Plezierige en vriendelijke houding in de omgang met onze waardevolle klanten

Wij bieden je een interessant werkgebied, trainingen bij bulthaup Duitsland, een passend salaris en een zeer gemotiveerd team.

Neem snel contact met ons op voor je nieuwe uitdaging! Stuur je motivatie naar:
info@bulthauprotterdam.nl
 

Binnenhuisarchitect (m/v) en Keukenverkoper (m/v)

bulthaup is meer dan een internationaal opererende fabrikant van premiumkeukens - bulthaup is een emotionele binding. Passie, authenticiteit, topkwaliteit, consequent design, liefde voor detail en een goed contact met onze klanten - dit en nog veel meer is bulthaup. In het kader van verdere groei is bulthaup Rotterdam daarom op zoek naar:

Binnenhuisarchitect (m/v)
en
Keukenverkoper (m/v)

In deze veeleisende functie bent u verantwoordelijk voor het plannen en verkopen van premiumkeukens en voor het competent en individueel adviseren van onze klanten. U regelt uw projecten van advisering tot realisatie geheel zelfstandig. Wij zoeken iemand met een professioneel gevoel voor service, handigheid in plannen en een groot kwaliteitsbewustzijn. bulthaup zoekt betrokken professionals met grote sociale competenties, die houden van de bulthaup vormgeving en die onze waarden delen.

Profiel

  • afgeronde studie (interieur)architectuur
  • ruime kennis van hedendaagse vormgeving en architectuur
  • technische affiniteit
  • zelfstandig en gestructureerd werken
  • klantgerichte werkwijze
  • zeer goede plannings- en organisatorische competenties
  • gedegen kennis van MS Office en VectorWorks/AutoCad

bulthaup Rotterdam biedt een gevarieerde baan in een dynamische, creatieve en uitdagende omgeving. U krijgt de kans om te werken met een toonaangevend en innoverend keukenmerk. Daarnaast bieden wij een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voelt u zich aangesproken? Dan kijken wij graag uit naar uw motivatiebrief inclusief CV.
Stuur uw sollicitatie per e-mail aan info@bulthauprotterdam.nl