Over ons

Michiel Kunst, eigenaar van bulthaup Rotterdam, werkt al vele jaren samen met premium merk bulthaup. “De keukenconcepten met het tijdloze design spreken mij heel erg aan. Ik houd persoonlijk ook van goede kwaliteit en mooie spullen en dat is precies wat ik terugvind in de presentatie van bulthaup.”

“Ik werk met plezier in de showroom, want ik mag samen met klanten mooie leefruimtes met keukens vormgeven en realiseren. Om dat te bereiken, neem ik bewust de tijd en spreek meerdere keren met de klanten af. Gedurende deze ontmoetingen leer ik hen kennen, ontdek welke wensen ze hebben, met wie ze in de keuken staan, hoe vaak ze er staan en welke functies de klanten belangrijk vinden. Al deze informatie helpt mij bij het formuleren van passende adviezen om de wensen te vertalen naar werkelijkheid.”


Inspireren

“Behalve een unieke keuken, kopen klanten een stukje beleving waar ze elke dag van kunnen genieten. Dan moet alles kloppen: het advies, de montage en de persoonlijk service. Een bezoek aan de showroom moet klanten inspireren. Daarnaast is kennis een belangrijk element. Gerard Smeding, oud-eigenaar van deze Rotterdamse bulthaup showroom, en ik hebben samen 60 jaar ervaring in de keukenarchitectuur, waarvan al 30 jaar bij bulthaup. Door deze kennis en ervaring verrassen we klanten met unieke ontwerpschetsen. De gesprekken, ons advies en de schetsen voor de op maat te maken keuken, resulteren in inzichten die klanten vooraf niet hadden of waarover zij nog niet hadden nagedacht.”

“Daarom vinden wij het zo belangrijk om rustig de tijd te nemen. Uiteindelijk willen we graag dat de klanten heel wat jaren veel plezier hebben van de bulthaup keuken.”


Atlantic Huis

Het rijksmonument Atlantic huis is in 1928 ontworpen door architect P.G. Buskens in art-decostijl en gebouwd in 1930. Het is één van de eerste bedrijfsverzamelgebouwen in Nederland en had als één van de eerste gebouwen een parkeergarage. Op dit moment is naast bulthaup showroom ook grand-café Loos er te vinden. De verdiepingen erboven zijn in gebruik als luxe woonappartementen en kantoren.